Contacta'ns gratuïtament al 900 899 199

Un cop més, SOOMFIBRA aposta per la proximitat i impulsa el comerç local i els esportistes de base del Gimnàstic de Manresa

L’empresa de telecomunicacions SOOMFIBRA segueix duent a terme la fase final del seu desplegament a la capital del Bages i ho fa fent bandera d’un dels principals valors de SOOMFIBRA: la proximitat.  Amb la voluntat de teixir sinergies amb el comerç local i amb el teixit associatiu i esportiu de la societat manresana i bagenca, SOOMFIBRA impulsa dues iniciatives molt potents que reforcen els seus ideals.

SOOMFIBRA compta amb més de 400 quilòmetres de xarxa pròpia de fibra òptica estesos entre les comarques del Moianès i el Bages. A banda d’oferir serveis de fibra òptica als seus usuaris també proveeix telefonia mòbil i telefonia fixa a uns preus molt competitius i ajustats.

Valors de SOOMFIBRA: compromesos amb el Gimnàstic Manresa

Fa pocs dies, SOOMFIBRA va posar en valor la seva filosofia de proximitat en firmar un conveni de col·laboració amb el Gimnàstic de Manresa. L’empresa de telecomunicacions estreny vincles amb aquesta entitat esportiva, la qual compta amb una àmplia trajectòria reconeguda a la ciutat i aplega prop de 400 esportistes. 

Amb la firma d’aquest conveni, es materialitza un acord de col·laboració en què SOOMFIBRA es converteix de facto en el partner tecnològic del club. Aquest gest permetrà a les famílies dels esportistes de l’entitat gaudir d’un seguit de beneficis i descomptes en la contractació de serveis de SOOMFIBRA.

valors de SOOMFIBRA

Valors de SOOMFIBRA: compromesos el consum de proximitat i responsable

valors de SOOMFIBRA

SOOMFIBRA és una empresa amb un fort component d’arrelament territorial. La proximitat és i serà pal de paller de totes les accions que duen a terme i, de fet, és un dels trets distintius de l’empresa més ben valorat per part dels usuaris.

En aquesta línia, la companyia de telecomunicacions col·labora amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC) en una campanya dissenyada amb la finalitat de potenciar el comerç local. Es podran beneficiar de la promoció tots aquells negocis i establiments adherits a la UBIC.

La campanya consisteix en el fet que tots aquells usuaris que contractin qualsevol servei de SOOMFIBRA durant el mes de novembre, rebran un xec regal de 30€ per a gastar en els comerços i establiments manresans membres de la UBIC. És a dir, tothom qui contracti la fibra òptica o una línia de telèfon mòbil amb SOOMFIBRA serà premiat amb 30€ per gastar en qualsevol dels establiments que formen part de la Unió de Botiguers i Comerciants.

Aquesta proposta, emmarcada en el mes del Black Friday, vol ser-ne un reenfocament des d’una perspectiva responsable pel que fa al consum. Al mateix temps, vol esdevenir una reivindicació del comerç de proximitat del territori, tant de Manresa com de la resta de la comarca.

Comparteixes els valors de SOOMFIBRA?

Si tu també comparteixes els valors de proximitat, consum responsable i arrelament al territori de SOOMFIBRA, no t’ho pensis més i suma’t a la companyia.

Descobreix les diferents tarifes de fibra òptica i els packs combinats de fibra i telefonia. Escull aquell que més s’adapta a les teves necessitats de consum i gaudeix-ne amb la comoditat i garantia que t’ofereix SOOMFIBRA.

Consulta la web, omple el formulari i des de SOOMFIBRA es posaran en contacte amb tu per fer-t’ho tot d’allò més fàcil. O si ho prefereixes, pots passar per la nova botiga situada al carrer Àngel Guimerà, 24 de Manresa.