QUI SOM?

Garantim un servei professional, personalitzat, transparent i proper. A soomfibra som, persones al teu servei

Som una empresa de Telecomunicacions i telefonia catalana ubicada al cor de Catalunya i formem part del grup CITTEC, S.L (Centre Integral de Telecomunicacions i Tecnologies de Catalunya). El nostre objectiu és garantir un servei personalitzat, transparent i proper.

La principal activitat laboral de CITTEC es basa a donar serveis de telecomunicacions i tecnologies a les empreses.

I us preguntareu, com va néixer Soom Fibra? Doncs Soom Fibra neix l’any 2018 en el context d’un creixement i una alta demanda del servei dedicat a clients residencials.

Des d’aleshores, a la comunitat de Soomfibra cada vegada som més!!

PER QUÈ FORMAR PART DE SOOMFIBRA?

compromis

COMPROMÍS

La missió principal de Soom Fibra és donar un servei de telecomunicacions de manera eficient i innovadora. 

PROXIMITAT

Som la fibra òptica de la Catalunya Central. Disposem d’una àmplia infraestructura de xarxa de fibra òptica pròpia. Som la fibra catalana que estàs buscant.

responsabilitat

RESPONSABILITAT

Oferim un servei personalitzat basant la nostra filosofia en el contacte directe amb el client. Perquè sabem, que cada client és únic.

transparencia

TRANSPARÈNCIA

Volem mantenir-vos al corrent, per aquest motiu us expliquem en tot moment les accions que està realitzant la teva companyia de telefonia catalana de confiança.

QUIN ÉS EL SECRET DE SOOMFIBRA?

EL SEU EQUIP HUMÀ!

A ningú li agrada ser atès per una màquina o haver de suportar un llarg temps d’espera perquè t’atenguin la trucada.

A Soomfibra tots els nostres clients són atesos pel nostre equip humà que treballa amb dedicació i motivació darrere del 93 131 33 33.

Som un equip eficaç i professional que es troba a la disposició de totes les persones que formen part de Soomfibra o que volen unir-se a la nostra comunitat.

SOM PERSONES, TREBALLANT PER PERSONES

Tots els nostres esforços i recursos van destinats a donar el millor servei de telecomunicacions per als nostres clients. Ens encarreguem de brindar un servei d’atenció al client amb eficàcia i professionalitat.

A Soomfibra, el nostre únic objectiu és treballar per donar-te el millor servei de fibra.

Call Now Button