Contacta'ns gratuïtament al 900 899 199

Ambdues companyies segellen la unió amb l’obertura d’un nou establiment a Manresa

Les xifres amb què comença a caminar el grup empresarial sorgint de la fusió de SOOMFIBRA i GOUFONE són rellevants. Arran de l’acord signat entre les dues companyies el passat mes de setembre, en resulta un grup que compta amb capital 100% català que dona servei de fibra òptica a més de 50.000 llars a través de la xarxa que ells mateixos han desplegat. 

Els quilòmetres i quilòmetres de xarxa de fibra òptica que fins ara, ambdues companyies havien estès, cadascú per la seva banda, a les comarques del Bages i Osona sumen 4.350 km. Això permet que el grup resultant de la fusió compti amb la xarxa de fibra òptica més extensa de la Catalunya Central.

SOOMFIBRA i GOUFONE: dues empreses que han apostat per la xarxa de fibra òptica pròpia

Malgrat que fins fa poques setmanes SOOMFIBRA i GOUFONE eren dues empreses independents, la visió estratègica i empresarial de les dues coincidia en un element molt important: apostaven per la construcció d’una infraestructura de xarxa de fibra òptica pròpia.

I això per què? Quins avantatges aporta? Aquelles operadores que no han de subcontractar la xarxa de fibra pròpia a tercers tenen molta més llibertat i autonomia a l’hora de fixar tarifes, paquetitzar i proveir els seus serveis, o resoldre avaries i incidències. I no només això, sinó que disposar de xarxa de fibra òptica pròpia atorga la flexibilitat necessària a les operadores per poder proveir serveis a mida, amb un alt grau d’especialització a empreses mitjanes, poblacions disseminades i altres casuístiques singulars a les quals les grans companyies no donen resposta. 

Fins avui en dia,  SOOMFIBRA ha desplegat més de 350 km de xarxa pròpia de fibra a la comarca del Bages. Per la seva banda, Goufone n’ha desplegat més de 4.000 arreu del territori català. Els fundadors d’ambdues companyies manifesten que l’acord per sumar esforços rau en la voluntat d’oferir serveis de qualitat i proximitat als usuaris, a través d’una operadora de casa que els permeti ser competitius en un mercat cada cop més atomitzat.

Més serveis pels usuaris de SOOMFIBRA

La fusió de SOOMFIBRA i Goufone en un mateix grup empresarial permetrà als usuaris que ja formen part de la companyia manresana gaudir de l’ampli ventall de serveis que té en cartera l’empresa osonenca. Això es tradueix en el fet que també disposaran de serveis de telefonia mòbil i fixa, televisió digital i energia verda.

La marca SoomFibra es mantindrà i els usuaris actuals de l’empresa catalana de fibra òptica no hauran de fer cap acció davant de l’operació d’unió de les dues empreses.

On arriba la xarxa de fibra òptica de SOOMFIBRA després de la fusió?

Després de la unió amb GOUFONE, SOOMFIBRA amplia l’abast de la seva xarxa de fibra òptica, que fins ara s’estenia a una desena de municipis del Bages. Ara no només té servei a Manresa, Artés, Calders, Monistrol de Calders, Santa Maria d’Oló, Navarcles, Sant Fruitós del Bages, Sant Salvador de Guardiola, Santpedor, Sallent i Cabrianes i Sant Joan de Vilatorrada, sinó que també abasteix 13 comarques catalanes més.

Xavier Moreno, un dels fundadors de SOOMFIBRA valora així la fusió. “Soom Fibra fa un pas endavant sumant-se a l’ambiciós projecte de Goufone de ser l’operador català de referència. És una evolució molt positiva que ens permetrà seguir treballant en nous i millors serveis alhora garantint l’essència de Soom Fibra i mantenint tot el seu equip humà, ja que les sinergies entre els dos operadors són totals, coincidim en els mateixos valors i compromisos de proximitat, qualitat i satisfacció de l’usuari. En les properes setmanes ja es veuran els primers fruits amb l’obertura d’un nou punt d’atenció a l’usuari al Carrer Àngel Guimerà de Manresa”.

Una nova botiga a Manresa per contractar els serveis de SOOMFIBRA

Si algun usuari està interessat a contractar el servei de fibra òptica a Manresa, a partir d’aquesta setmana podrà fer-ho al nou establiment que SOOMFIBRA posarà en funcionament al carrer Àngel Guimerà. 

En aquest espai d’atenció a l’usuari s’hi podrà demanar informació i resoldre dubtes sobre els serveis que ofereix SOOMFIBRA: fibra òptica, telefonia mòbil i fixa, internet per ràdioenllaç o internet rural i energia verda. Així mateix, els usuaris de la companyia també s’hi podran adreçar per qualsevol canvi de tarifa o requeriment respecte als serveis contractats.

Qui és el partner de SOOMFIBRA?

SOOMFIBRA ha sumat esforços amb l’empresa de la comarca veïna d’Osona, Goufone. Aquesta companyia compta amb 90 treballadors i està duent a terma un àmplia extensió territorial, la qual s’ha vist incrementada enormement amb la fusió amb SOOMFIBRA. 

Goufone enguany té previst finalitzar el desplegament a les ciutats de Girona, Roses, Granollers, Manlleu i Berga i a unes 90 altres poblacions mitjanes i petites d’arreu del país. En altres ciutats com Vic o Mataró ja ha desplegat per complet la seva pròpia infraestructura de fibra òptica.