Contacta'ns gratuïtament al 900 899 199

Manresa, 11 de novembre de 2021 – La companyia de telecomunicacions de Manresa Soom Fibra, que segueix apostant pel territori des de la seva formació, ha iniciat una campanya per tal de potenciar el comerç local de Manresa.

L’operadora ha signat un acord amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC) que té l’objectiu de beneficiar els 220 comerços adherits a la Unió. Soom Fibra regalarà xecs regal per valor de 30€ a aquells usuaris que contractin els seus serveis el mes de novembre, i que hauran de gastar als comerços de la Unió de comerciants. L’objectiu és acceptar el black friday com una nova tradició dins del nostre calendari però amb un enfoc de consum responsable i com a dinamitzador del comerç local i de proximitat.

A la signatura, que es va fer aquest dijous hi han assistit Xavier Moreno , com a representant de Soom Fibra i Ausiàs Fons secretari tècnic de la UBIC. Amb aquesta col·laboració, Soom Fibra, s’acosta als veïns i veïnes del Bages
reforçant un dels seus valors des dels inicis: la proximitat. Es tracta d’una de les moltes accions que fa la companyia per potenciar les entitats de les poblacions a on hi és present. Per exemple, també ha fet un acord de col·laboració amb el club Gimnàstic de Manresa.

L’operadora de telecomunicacions Soom Fibra, amb seu a Manresa i que ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil i fixa, disposa de més de 2.500 usuaris i ha desplegat la seva xarxa de fibra òptica pròpia a una desena de poblacions del Bages: Manresa, Artés, Calders, Monistrol de Calders, Santa Maria d’Oló, Navarcles, Sant Fruitós del Bages, Sant Salvador de Guardiola, Santpedor, Sallent i Cabrianes i Sant Joan de Vilatorrada.