Contacta'ns gratuïtament al 93 131 33 33

Busques sèries i pel·lícules? Per si ens torna a pillar un confinament, que esperem que no!, estarem preparats. Avui us portem 8 plataformes per veure sèries i pel·lícules.

Busques sèries i pel·lícules? Has arribat al blog correcta! A Soom Fibra ens agrada gaudir d’una bona sèrie i d’una bona pel·lícula rodejat de la millor companyia. Avui, us portem 8 plataformes per veure sèries i pel·lícules.

Comencem? ENDAVANT!

És impossible no pensar en sèries o en pel·lícules i no pensar en Netflix, una de les plataformes més demandades a l’hora de passar l’estona al sofà de casa. Netflix ofereix contingut per gran i petits. Podeu trobar sèries per adults, com també dibuixos animats pels més menuts. Una funcionalitat molt interessant que ofereix és la possibilitat de descarregar el contingut en el dispositiu i poder visualitzar-lo a posteriori sense necessitat de tenir connexió a internet.

Encara que la plataforma ofereix gran contingut de sèries i pel·lícules cal dir que només té un inconvenient, i és que, el seu servei és de pagament. Pèro no t’espantis abans d’hora, pots gaudir del seu contingut des de 7,99€/mes. Tot i que, si vols fer servir l’aplicació alhora en diferents dispositius, hauràs d’invertir una miqueta més.

Però és cert, i sense cap mena de dubte, val la pena fer una petita inversió si guanyes en diversió!

I si Netflix no es queda curt amb el seu contingut, HBO tampoc!

HBo és una plataforma que ofereix, igual que l’aplicació anterior, un gran ventall de sèries i pel·lícules tan pels més grans com pels més petits.

La diferència amb Netflix, no només pel seu contingut, sinó també pel seu pla de preus que ofereix, i es que, HBO posa a la seva disposició un únic preu pels seus subscriptors!

Pots gaudir del contingut que ofereix des de 8,99€/mes.

No sé si recordareu la famosa sèrie de Joc de Trons, però es creació d’aquesta gran plataforma!

Segur que alguna vegada a la vida has escoltat a parlar d’Amazon però, sabies que també existeix Amazon Prime Video?

Aquesta plataforma està disponible per dispositius amb sistema Andoird com per dispositius amb sistema iOS.

Amb aquesta aplicació podràs gaudir de pel·lícules i speries que, probablement no trobaràs en les altres plataformes. A més a més, amb l’accés a Prime Video, també podràs gaudir de Prime Música.

Com les altres dues plataformes, Amazon Prime Vídeo no es una aplicació gratuïta. Es pot gaudir del seu contingut per 3,99€/mes, igual que HBO, ofereix un únic preu pels seus subscriptors.

MOVISTAR+ LITE

Movistar Lite es una plataforma que ofereix la companyia Movistar i que no requereix ser client de Movistar per gaudir-la.

Movistar+ Lite en aquests moments només es troba disponible en el nostre país, encara que ténen la intenció d’extendre el servei a altres llocs del món on la companyia té presencia.

Segur que vols saber quins son els continguts que ofereix aquesta plataforma, doncs bé, trobaràs canals com Fox, TNT, Comedy Central, AMC, TCM, Hollywood, Disney Channel, Disney Jr, Panda y Baby TV.

I vols saber el seu preu? 8€/mes!

series i pel·licules

Si ets fan de Mediaset i del seu contingut, segur que saps quina és aquesta plataforma. Mitele és una aplicació de Mediaset Espanya on pots trobar la televisió a la carta i en directe.

Aquí tobaràs canals a la carta com telecinco, Cuatro, FDF, Energy, Divinity i Be Mad. Però, el gran avantatge que te aquesta plataforma és que, pots veure els capítols de la teva sèrie o programa preferit que no hagis pogut veure en directe per la TV.

Si si, com ho estàs llegint. Mitele t’ofereix la possibilitat de visualitzar, de forma gratuïta i durant un temps determinat, aquells capítols de sèries o programes de televisió que, per algun motiu, no et va donar temps de veure en directe.

Per altra banda, si prefereixes disfrutar de les sèries i pel·lícules sense haver d’estar pendent del temps, també et pots fer subscriptor de la plataforma i, per 3€/mes podràs tornar a gaudir de sèries com Los Serrano, Física o Química, La Que Se Avecina, entre d’altres.

Sense cap dubte, és una plataforma per passar una bona estona.

RAKUTEN TV

Rakuten TV és una plataforma de streaming de pel·lícules, sèries i documentals. En definitiva, és una alternativa a Netflix, HBO o Amazon Prime Vídeo.

La gran diferència que te aquesta plataforma és que ofereix diferents tipus d’experiència pel client. Aquí trobaràs el clàssic contingut sota subscriptors, però també hi ha disponible com un “videoclub” on pots pagar per veure el contingut que s’estrena.

Però, la millor part es que, Rakuten TV ofereix contingut de forma gratuïta de pel·lícules i sèries amb anuncis, és a dir, pots gaudir de part del contingut de la plataforma a canvi d’alguns anuncis, no està pas tant malament, no?

Si per altra banda, prefereixes fer-te subscriptor de la plataforma, per 6,99€/mes, és teva!

Si el que t’agrada és el cinema independent o d’autor, en aquesta plataforma trobaràs una mina d’or, ja que, Filmin aposta per aquests tipus de contingut.

Aquesta plataforma et permetrà gaudir de grans obres del cinema, tant actuals com clàssiques que no podràs perdre’t i que, és molt provable que les trobis a els típics llistats de “Quines pel·lícules o sèries mirar?”.

El preu mensual d’aquesta plataforma és de 7,99€/mes.

Ets fan de Disney? Vols saber tot el que ofereix la plataforma?

El catàlag de Disney+ pots trobar tots els clàssics animats de Disney i Pixar, tota la col·lecció de pel·lícules de Marvel, els films al complert d’Star Wars i moltes aventures de National Geographic.

Sense cap dubte, és una plataforma per totes les edats, però més entretinguda pels més menuts!

El preu es bastant competitiu ja que, és molt semblant a la resta de plataformes que hem comentat fins ara, 6,99€/mes.

Sabeu que tenen en comú totes les plataformes comentades? CAP D’ELLES TÉ PERMANÈNCIA! I això ens agrada molt. Així què, si un mes et ve de gust veure el cotingut d’una plataforma, només cal que destinis els diners a ella. No cal que estiguis pagant varies plataformes sense fer-les servir.

Per cert, totes les plataformes que hem comentat, les podeu fer servir des del vostre ordinador, tableta o mòbil!

Fins aquí la nova entrada al nostre blog “8 plataformes per veure sèries i pel·lícules” en streaming.

Som sempre us diem, ens veiem a la propera entrada!

#soomfibra #soompersonesalteuservei