Contacta'ns gratuïtament al 93 131 33 33

Quins són els avantatges de la fibra òptica?

Soomfibra t’explica per què val la pena apostar per la fibra òptica

A l’hora de fer el canvi d’un sistema de connexió a internet mitjançant ADSL a una connexió amb fibra òptica, és molt freqüent preguntar-se quins són els avantatges de la fibra òptica. L’equip comercial de Soomfibra respon aquestes qüestions sovint, abans que els usuaris contractin els nostres serveis.

Si t’estàs plantejant contractar fibra òptica de proximitat a Manresa, vine a Soomfibra i descobreix les diferents opcions que t’oferim: fibra òptica sola o combinada amb packs de telefonia.

quins són els avantatges de la fibra òptica

Quins són els avantatges de la fibra òptica que no pots deixar escapar?

La resposta de quins són els avantatges de la fibra òptica que no pots deixar escapar és llarga. Des de Soomfibra te’ls anirem detallant, un a un perquè t’acabis de convèncer que fer el salt a la fibra és la millor opció. Al blog de noves tecnologies de Soomfibra, hi tenim respostes per a tot!

Avantatges de la fibra òptica: més velocitat i més amplada de banda

La fibra òptica permet carregar i descarregar continguts a molta més velocitat. A més, també permet dur a terme videotrucades o jugar en línia de manera àgil, sense patir interrupcions i gaudint d’una bona qualitat d’imatge i àudio en qualsevol moment del dia. Disposar de més amplada de banda permet tenir connectats més dispositius de manera simultània sense que això impliqui haver de perdre velocitat. És a dir, pots tenir connectats a la xarxa de fibra òptica diferents portàtils, tauletes o dispositius electrònics i navegar des de cada un d’ells a una velocitat òptima.
Quins són els avantatges de la fibra òptica

Avantatges de la fibra òptica: més seguretat, més resistència i menys interferències

La connexió a internet mitjançant cables de fibra òptica és molt més segura que amb el tradicional cablejat d’ADSL. I què significa exactament que és més segura? Doncs que en cas d’haver-hi algun intent d’intrusisme és molt més senzill de detectar. Així mateix, és més complicat interceptar un senyal de fibra que d’ADSL. La fibra òptica és més resistent a les inclemències meteorològiques com el fred, la calor i la pluja. Això fa que sigui complicat que acabi patint corrosió i es malmeti. A més a més, també és immune davant les pertorbacions d’origen electromagnètic com les que produeixen alguns aparells com per exemple microones o ascensors. La resistència més gran de la fibra òptica li atribueix una llarga vida útil, molt més que no pas la de l’ADSL, la qual pot allargar-se fins als 100 anys

Quina és l’element principal que dona peu a les diferències entre la fibra òptica i l’ADSL?

El principal element que dona peu a la majoria de les diferències existents entre la fibra òptica i l’ADSL és el material de què estan formats. En el cas de l’ADSL, està format per cables de coure i la fibra òptica està feta de fibra de vidre. Els cables de coure envien senyals elèctrics, mentre que els de vidre envien senyals de llum i la llum viatja a molta més velocitat i permetre transmetre informació de més qualitat. Un cable de fibra òptica estàndard equival a 110 fils de coure.

quins són els avantatges de la fibra òptica

No obstant això, la fibra òptica també té un desavantatge, que és que els seus cables es poden trencar amb molta més fragilitat que els de coure, atès que són més delicats.

Quins són els avantatges de contractar la fibra òptica amb Soomfibra ?

Si contractes la fibra òptica amb Soomfibra gaudiràs de l’excel·lent relació qualitat-preu de tots els nostres serveis. A més a més, nosaltres ens farem càrrec de dur a terme la instal·lació i, en cas que tinguis qualsevol incidència, també la resoldrem amb la brevetat més gran possible. Si tens qualsevol dubte sobre els nostres serveis, no dubtis a contactar amb nosaltres. Si ja t’has acabat de convèncer de contractar la fibra òptica amb Soomfibra, omple el formulari que trobaràs a la nostra web i de seguida et trucarem!