Contacta'ns gratuïtament al 93 131 33 33

QUI SOM?

Som operadors catalans de telefonia i de fibra òptica

SOOMFIBRA som uns operadors catalans de telefonia i  instal·ladors de fibra òptica. Som una empresa que treballa incansablement per estar a l’avantguarda del sector de les telecomunicacions i oferir als nostres clients la millor solució mitjançant les innovacions més punteres. 

Estem ubicats al cor de Catalunya i formem part del grup Goufone. Aquest grup es dedica a oferir serveis i solucions  de telecomunicacions i tecnologies a particulars i empreses. 

Per què va néixer el projecte SOOMFIBRA?

SOOMFIBRA va néixer l’any 2018 per tal de donar resposta a una necessitat existent que s’havia detectat: cada vegada eren més els clients de tipus residencial que demandaven servei de fibra òptica de qualitat. La transformació digital que ha impregnat tots els camps de la nostra vida laboral i personal ha fet imprescindible tenir una connexió de fibra òptica de qualitat a les llars. En aquest context, SOOMFIBRA neix amb una clara voluntat de servir als usuaris i connectar-los al món.

PER QUÈ FORMAR PART DE SOOMFIBRA?

Compromís

La missió principal de Soomfibra és donar un servei de telecomunicacions de manera eficient i innovadora. 

Proximitat

Som la fibra òptica de la Catalunya Central. Disposem d’una àmplia infraestructura de xarxa de fibra òptica pròpia. Som la fibra catalana que estàs buscant.

Responsabilitat

Oferim un servei personalitzat basant la nostra filosofia en el contacte directe amb el client. Perquè sabem, que cada client és únic.

i

Transparència

Volem mantenir-vos al corrent, per aquest motiu us expliquem en tot moment les accions que està realitzant la vostra companyia de telefonia catalana de confiança.

QUIN ÉS EL SECRET DE L’ÈXIT DE SOOMFIBRA?

EL SEU EQUIP HUMÀ!

A ningú li agrada ser atès per una màquina o haver de suportar un llarg temps d’espera perquè t’atenguin la trucada. 

A Soomfibra tots els nostres clients són atesos pel nostre equip humà que treballa amb dedicació i motivació darrere del 93 131 33 33

Som un equip eficaç i professional que es troba a disposició de totes les persones que confien en Soomfibra o que volen unir-se a la nostra comunitat.

SOM PERSONES, TREBALLANT PER PERSONES

Tots els nostres esforços i recursos van destinats a donar el millor servei de telecomunicacions per als nostres clients. Ens encarreguem de brindar un servei d’atenció al client amb eficàcia i professionalitat. 

A Soomfibra, el nostre únic objectiu és treballar per donar-te el millor servei de fibra.

On pots trobar SOOMFIBRA?

Si necessites contactar amb SOOMFIBRA tant pots fer-ho de manera física com digital. Ens pots trobar a les nostres botigues de Sallent i Manresa, trucar-nos gratuïtament al 93 131 33 33 o omplir el formulari d’aquesta pàgina web i de seguida ens posarem en contacte amb tu.

Qui forma part de l’equip de SOOMFIBRA?

Per a SOOMFIBRA oferir un servei de qualitat als clients és vital. I no només qualitat a escala tècnica i de solucions tecnològiques, sinó que també busquem l’excel·lència en el tracte humà i l’atenció que els oferim.

Sabem com és d’incòmode que t’atengui una màquina quan tens una urgència i vols que te la solucionin de pressa. També som conscients dels llargs temps d’espera que cal suportar en moltes ocasions perquè t’atenguin una trucada i com molesta que sigui així. Per això, evitem que aquestes coses passin a SOOMFIBRA. 

A casa nostra, els clients són atesos sempre per persones. Ens sentim afortunats de tenir un equip humà professional, eficaç i atent, sempre disposat a ajudar els nostres clients en tot allò que els faci falta. La motivació i la dedicació són el denominador comú dels membres de SOOMFIBRA. Sempre ens trobaràs disposats a atendre’t i a posar-t’ho fàcil per connectar-te amb el món.

image 4