Contacta'ns gratuïtament al 900 899 199

Aquest estiu connecta’t amb els nostres paquets de fibra a meitat de preu!

Sol·licita informació sense compromís!

Un servei de fibra òptica ràpid, segur, molt versàtil i de qualitat!

Des de Soomfibra ens agradaria presentar-te una promoció vàlida fins al 31 d’agost de 2021. Consisteix en un 50% de descompte en la contractació de la nostra fibra òptica, durant els primers tres mesos de servei, per a clients nous, i aplicable a tots els paquets que et trobaràs a la nostra web:

Amb Soomfibra tindràs la millor fibra al millor preu

Som l’empresa de referència pel que fa a la fibra òptica de proximitat a la Catalunya Central. Disposem d’una àmplia infraestructura de xarxa de fibra òptica pròpia. En definitiva, a Soomfibra t’oferim la fibra catalana que estàs buscant!

D’altra banda, oferim un servei personalitzat i de qualitat, que es basa en el contacte directe amb el client. Perquè sabem que cada client és únic i volem establir una relació llarga i de confiança amb cadascun d’ells.

Instal·lació del tot gratuïta

No t’hauràs de preocupar de res, ja que nosaltres ens farem càrrec de tot. Disposaràs del nostre servei de fibra i telefonia al 100% des del primer dia.

Atenció personalitzada 24/7

Sempre ens hem caracteritzat per oferir un servei personalitzat, transparent i proper a tots els nostres clients, garantint que els 365 dies de l’any estem disponibles.

Servei de telefonia fixa i mòbil

Els nostres paquets i tarifes compartides inclouen una línia fixa i una altra mòbil, a part del servei de fibra òptica.

Preus fixos i per sempre

Un cop acabada la promoció se t’aplicarà el preu total del paquet, sense el descompte, i ja no variarà mai més. Amb Soomfibra no hi ha sorpreses de cap mena amb les tarifes.

No dubtis a contactar amb el nostre departament comercial per obtenir més informació. T’ajudarem a triar el servei i la tarifa que millor s’adapti a les teves necessitats i et guiarem durant tot el procés de contractació.

Truca’ns al 900 899 199 o dedica un instant a completar el formulari de contacte de la pàgina web i et trucarem de seguida per resoldre tots els dubtes i preguntes que puguis tenir. No t’ho pensis més!