Contacta'ns gratuïtament al 93 131 33 33

LES 10 MILLORS APPS PER RETOCAR FOTOS DES DEL MÒBIL

A qui no li agrada sortir guapo/a? Compartim amb vosaltres les millors apps per retocar fotos amb qualitat professional.

Cada vegada es fa servir menys l’ordinador per editar les nostres fotografies, ja siguin de records familiars, de viatges, de recordatori d’un bon moment, etc. Ara busquem la simplicitat i rapidesa.

Avui us portem un post molt interessant, les millors apps per retocar fotos de forma ràpida i senzilla. Totes les aplicacions que mencionarem al llarg del post estan disponibles tant per telèfons mòbils amb sistema Android, com per sistema iOS. 

Així doncs, anem a donar-li un cop d’ull a aquestes aplicacions!

Adobe Lightroom és una de les millors apps per retocar fotos de manera professional i pertany al grup d’aplicacions d’Adobe Creative Cloud. És la més utilitzada per professionals com fotògrafs, artistes i, fins i tot, periodistes. Una de les peculiaritats que té aquesta aplicació és que et permet fer servir les fotografies en format RAW. 

Es basa en proporcionar un conjunt d’eines que et permeten ajustar la qualitat a través de controls lliscants on pots ajustar la llum, el detall, el color, la distorsió i el granatge de la foto, obtenint resultats de forma professional. Per altra banda, també trobaràs filtres que et facilitaran la feina. 

Encara que la descàrrega de l’aplicació és gratuïta, moltes de les opcions més interessants i professionals són de pagament. De totes maneres, és una gran opció per fer-la servir com a aplicació d’editor d’imatges de forma bàsica. 

Ais! Adobe Creative Cloud! Gràcies per fer sempre les millors aplicacions per disseny i retocatge d’imatge!

Què diferencia aquesta aplicació de les altres? Et permet editar zones de la foto per separat a través de la seva eina de corva i efectes de doble lent. 

Et proporciona la utilitat per editar aspectes com la manipulació de la llum, el clima i els centelleigs de les imatges. 

Com passa amb l’aplicació anterior, la seva descàrrega és gratuïta, però té com a desavantatge que moltes funcionalitats només estan disponibles per els seus usuaris de pagament. Si vols gaudir de la seva versió Premium, té un cost de 13,99€/mes. 

També cal especificar que, en la versió de pagament, ofereix filtres individuals que faciliten l’edició de les imatges. 

Si és que Google, cada vegada que fa alguna aplicació, triomfa!

Snapseed és un editor fotogràfic completament gratuït i està considerada una de les millors apps per retocar fotos amb qualitat professional.

Podem dir que, és un editor “Tot en un” ja que cobreix tots els aspectes importants sobre l’edició d’imatges. Pots editar la teva imatge aplicant filtres en tota la fotografia o només en una part d’ella fent servir el dit lliscant-lo per la pantalla del teu mòbil. Inclou eines de correcció d’errors automàtics, retall, exposició, etc…

Aquesta aplicació també et permet editar en format d’imatge RAW. 

Sense cap dubte, amb aquesta aplicació pots aconseguir resultats sorprenents i professionals. 

BOOOOOOOOOM! No podia faltar en el nostre llistat de millors apps per retocar fotos! I és que aquesta aplicació és una bomba! per editar fotografies més completes amb funcionalitats gratuïtes. 

Quins aspectes pots editar amb aquesta aplicació? Doncs bé, pots modificar des de l’exposició, el contrast, la temperatura, saturació, etc.. fins a aplicar un filtre amb característiques pre-definides per facilitar-te l’edició o obtenir el resultat final de forma ràpida. 

Una altre manera d’editar les fotos amb aquesta aplicació és, aplicar el filtre que més t’agradi i després, ajustar els aspectes que vulguis. 

I com són els seus filtres? La veritat és que són molt reals i les fotografies sembla que no tinguin cap retoc! PUNT A FAVOR PER VSCO!

Les fotos les pots exportar o compartir-les directament des de l’aplicació a les xarxes socials. 

No t’ho pensis més, agafa el teu mòbil i descarrega’t aquesta aplicació!

Si ja fas servir Adobe Photoshop per editar les teves imatges des de l’ordinador, aquesta aplicació et facilitarà molt la vida. Ara pots gaudir d’una de  les millors apps per retocar fotos amb versió pel mòbil sense necessitat de fer servir el teu ordinador per editar les teves fotos. 

Adobe Photoshop Express inclou gairebé totes les funcionalitats de l’aplicació per l’escriptori de l’ordinador integrada en una aplicació mòbil amb un ús senzill. 

Disposaràs de totes les eines que necessites, com poden ser retallar, correcció d’ulls vermells, brillantor, contrast, saturació, filtres, vores, etc.

Ara, el secret d’aquesta aplicació recau en la integració de filtres intel·ligents que editen la teva imatge de forma automàtica sense tenir gaires coneixements de fotografia

Aquesta aplicació la pots complementar amb Adobe Photoshop Ligthroom o Adobe Photoshop Mix. Cada aplicació té coses molt bones que destaquen i la combinació de totes 3 fa de les teves imatges, unes imatges totalment professionals. 

millors apps per retocar fotos

A qui no li agrada menjar-se un bon gelat i compartir-ho a les xarxes socials perquè als altres se’ns faci la boca aigua? Aquesta aplicació és perfecta per retocar les teves imatges de menjar!

Proporciona 30 filtres i funcionalitats d’edició, aquesta és la diferència amb l’editor d’Instagram T’ajuda a alinear la fotografia i centrar el menjar en la imatge, ressaltant el color. 

És una aplicació molt utilitzada entre professionals que es dediquen al sector de la restauració, la nutrició, entre altres. 

En unes altres paraules, si t’agrada fer fotos als teus menjars preferits, no pot faltar aquesta aplicació en el teu dispositiu mòbil!

Aquesta aplicació l’hem col·lat per aquí, però shttt!! És un secret. 

Hi ha molta gent que és amant de fer collage amb les seves millors imatges perquè no es poden decidir per una de sola.

Aquest creador de collage de fotografies tenen milers de dissenys, per la qual cosa, estem segurs de que trobaràs la combinació que busques i que s’ajusta a les teves necessitats. 

El que més ens agrada d’aquesta aplicació és la varietat d’estil i fons diferents, a més a més, pots afegir text i personalitzar la font de les lletres, el color, el tamany… I encara que hi ha millors aplicacions per editar imatges, des de aquesta mateixa també podràs editar fotografies sense haver de canviar d’una aplicació a una altre en meitat del teu collage. 

No et quedis només amb un moment, queda’t amb més!

I si et dic que, probablement, aquesta és una de les millors apps per retocar fotos de selfies, com et quedes?

Què et permet fer Factune? Pots suavitzar la pell, blanquejar les dents, eliminar taques e inclús ajustar la posició dels trets facials amb només uns copets.

Però VIGILA! Encara que és una aplicació molt bona per editar selfies, si et passes amb l’edició obtindràs una fotografia amb aspecte molt poc real i molt retocat. 

Perquè això no et passi, mentre edites la imatge pots pressionar-la i veure l’original per poder-la comparar amb la fotografia editada i saber si està al teu gust amb un aspecte natural i real. 

Si la fas servir adequadament, pots obtenir resultats de veritables professionals. 

Igual que Facetune, l’aplicació d’Adobe Photoshop Fix es troba focalitzada en l’edició de selfies. És una aplicació pensada per dissenyar correccions i eliminar aspectes no desitjats de les teves imatges. 

Disposa de nombroses eines per dissimular i ocultar imperfeccions de la pell de forma natural, e inclús permet modelar els trets, afegint somriures o gestos que en la fotografia original no existeixen. 

Entre totes les eines que podem trobar, hi ha una que resalta, i és la funció de “liquify” i es que es basa en que la mateixa aplicació, de forma automàtica, registra les característiques facials del retrat, i posteriorment et deixa modificar el seu tamany, la seva forma i fins i tot la posició dels seus trets.

Com ja hem dit anteriorment, si fas servir Adobe Ligthroom per l’edició de les teves imatges i Adobe Photoshop Fix per l’edició dels teus retrats, el muntatge final queda de professional!

L’experiència d’edició de fotos més potent i completa per dispositius mòbils”, això és el que diuen els seus creadors, i la veritat, és que no els hi falta raó, per aquest motiu no podia faltar en el llistat de les millors apps per retocar fotos!

És una de les aplicacions més completes ja que ofereix les eines bàsiques per l’edició d’imatges, però per altra banda també incorpora filtres, marc i suport RAW. 

Però el millor de tot és que ofereix un conjunt de textures que et permeten crear imatges que, sense cap mena de dubte, criden l’atenció de qualsevol. 

En general, val molt la pena, ja que, la seva versió gratuïta és molt completa.

I fins aquí les 10 millors apps per retocar fotos des del mòbil

Com heu pogut veure, amb les aplicacions de retoc d’imatges d’avui dia, obtenir imatges de qualitat i semblant a les dels professionals (encara que no siguin iguals) és molt fàcil i senzill amb qualsevol de les 10 millor apps per retocar fotos que hem esmentat. 

I com sempre diem, ens veiem a la propera entrada. 

Fins aviat!

NO ET PERDIS LES ÚLTIMES ENTRADES AL NOSTRE BLOG!