Contacta'ns gratuïtament al 93 131 33 33

Tot el que has de saber de l’internet rural de SOOMFIBRA

Has sentit a parlar mai de l’internet rural? Saps com funciona l’internet per radioenllaç? Al llarg de les següents línies, des de SOOMFIBRA intentarem donar resposta a algunes de les preguntes més freqüents que passen pel cap dels usuaris quan senten parlar per primera vegada de l’internet rural o l’internet per radioenllaç.

Si una cosa ha quedat palesa després d’aquests mesos de pandèmia, és que estar connectat a la xarxa des de qualsevol punt no és un luxe ni un privilegi, sinó que és una necessitat de primer ordre.

internet per radioenllaç

És imprescindible tenir una connexió a internet òptima per poder teletreballar, per fer reunions a distància i estalviar-se desplaçaments, per estudiar o fins i tot, per seguir en contacte amb aquells amics o familiars que tenim més lluny. Us imagineu com haurien estat els confinaments que hem viscut sense connexió a internet? 

Com a empresa de fibra òptica catalana que som, a SOOMFIBRA fa anys que treballem incansablement per fer arribar la connexió a tothom i a tot arreu, indistintament d’on tingui la casa, l’empresa o el negoci. Amb la voluntat de fer accessible a qualsevol persona l’accés a internet, per molt allunyada que estigui de la xarxa de fibra òptica que tenim desplegada. En aquest sentit, l’internet per radioenllaç és el nostre millor aliat.

Com funciona l’internet per radioenllaç?

El que col·loquialment s’anomena internet rural funciona per mitjà d’un sistema de radioenllaç. I què vol dir això? Significa que la connexió no arriba per mitjà d’un cable de fibra òptica convencional, sinó que ho fa a través d’un seguir de radioenllaços estables. Es fa servir en aquells casos on és molt complicat o bé impossible fer-hi arribar el cablejat de la xarxa de fibra òptica. 

Es fa servir l’internet per radioenllaç en la connexió de cases que es troben en zones rurals, habitatges on orogràficament no s’hi pot fer arribar el cable de fibra o en què el cost de fer-li arribar no el pot costejar qui hi viu.

M’ofereix una connexió fiable l’internet per radioenllaç?

Alguns usuaris contacten amb SOOMFIBRA preocupats perquè no saben quines garanties els ofereix la connexió a internet mitjançant el sistema de radioenllaç. El desconeixement sobre què és l’internet rural fa que hi hagi certs recels, que queden completament esvaïts quan s’hi connecten sense cap mena de problema.

Quina infraestructura requereix l’internet per radioenllaç?

L’internet per radioenllaç necessita una infraestructura un xic diferent de la que requereix la connexió mitjançant la fibra òptica.  Fa falta col·locar una antena perquè funcioni el radioenllaç. SOOMFIBRA garanteix als seus usuaris d’internet rural una connexió de 25MB de velocitat màxima.

L’equip tècnic de SOOMFIBRA s’encarregarà de dur a terme tota la instal·lació necessària perquè tu només t’hagis de preocupar de connectar-te a internet i navegar sense límits.

internet per radioenllaç

Internet per radioenllaç amb la mateixa garantia que la fibra òptica

Tots els usuaris de SOOMFIBRA, tant aquells que volen contractar la fibra òptica com els que contracten l’internet rural, gaudeixen de les mateixes comoditats com a clients nostres. Tenen accés al seu panell de client per consultar en tot moment els seus consums i serveis contractats. Sempre que ho necessitin els atendrem de manera individualitzada i personalitzada, per resoldre qualsevol dubte o incidència.

Els garantim que pagaran allò que contractin: amb SOOMFIBRA s’hauran acabat les sorpreses desagradables a la factura o imprevistos que tinguin un sobrecost. Si tens més dubtes sobre la contractació o el cost de l’internet rural, dona un cop d’ull al FAQS de SOOMFIBRA.

SOOMFIBRA et connecta, siguis on siguis

Posa’t en contacte amb SOOMFIBRA i el nostre equip tècnic et dirà si et podem connectar amb fibra òptica o amb internet per radioenllaç. Pots trucar-nos al telèfon gratuït  900 899 199 o si ho prefereixes, omple el formulari que trobaràs a la nostra web i et trucarem nosaltres!