Contacta'ns gratuïtament al 900 899 199

LES NOSTRES TARIFES MÉS DESTACADES

SOOMFIBRA et porta la millor telefonia catalana i una fibra òptica de qualitat al millor preu. No t’ho pensis més i contracta ara els nostres serveis!

fibra i mobil
FIBRA 200 +
IL·LIMITADES + 5GB

37 €

Recurso 4
FIBRA 200 +
IL·LIMITADES DE 5GB i 19GB

47 €

Recurso 4
FIBRA 200 +
IL·LIMITADES + 19GB

51 €

Recurso 5

FIBRA EXTREMA +
COMPARTIDA + 24GB

55 €

INICIA LA CONTRACTACIÓ DE LES NOSTRES TARIFES

Sense títol(Required)

CONEIX TOTES LES NOSTRES TARIFES

FIBRA ÒPTICA

Gaudeix de la millor connexió de la Catalunya Central! Comptem amb una àmplia infraestructura de serveis de telecomunicacions. T’oferim la fibra òptica de fins a 1 GB de velocitat des de 39€/mes.

I si el que t’interessa és contractar un pack de fibra òptica + telefonia fixa + telefonia mòbil, també els tenim.

Això si, t’aviso ja, les nostres tarifes són… IRRESISTIBLES!

TELEFONIA

Estàs buscant una tarifa amb trucades il·limitades, GB de dades mòbil i servei de Roaming? Soomfibra és la teva millor opció!

Et brindem un servei de telecomunicacions de telefonia excel·lent perquè mai tinguis por de quedar-te incomunicat/da.

Tria entre les tarifes que tenim a la teva disposició!

RADIOENLLAÇ

Encara no coneixes l’alternativa a la fibra òptica? Fes el pas i pregunta pel nostre servei de radioenllaç.

El radioenllaç està pensat per tenir internet a llocs on no arriba la fibra òptica, sigui a una casa rural o enmig del bosc. Pots seguir connectat encara que tinguis la sort d’estar envoltat de naturalesa.

Entra i dóna-li un cop d’ull per veure el que et pot oferir!

De tant en tant, també escrivim…

Aquí tens el blog de Soomfibra, publiquem entrades d’interés sobre el món de les telecomunicacions, la telefonia i, perquè no, de tot allò que sigui interessant!

Si tens una estona, dona’t una volta i descobreix les nostres entrades més recents.

Què podem fer amb la tecnologia 5G?

Què podem fer amb la tecnologia 5G?

Què podem fer amb la tecnologia 5G?En què consisteix la tecnologia 5G i com ens canviarà la vida?Què podem fer amb la tecnologia 5G? Com pot arribar a canviar el nostre dia a dia? Com i quan ens podrem connectar? A què ens podrem connectar? Es convertiran en realitat...

Connecta’t a SOOMFIBRA!

Centenars d’usuaris satisfets són la nostra millor garantia. Oferim un tracte individualitzat i proper. Resolem els problemes de connectivitat de cada un dels nostres usuaris i els garantim una connexió òptima a un preu molt competitiu. Disposem d’un servei d’atenció a l’usuari ràpid i eficaç, sempre disposat a resoldre qualsevol dubte o incidència que puguin tenir. 

Tenim unes tarifes de telefonia mòbil que s’adapten fàcilment a les diferents necessitats a un preu d’allò més assequible. I no només això, sinó que les factures de telefonia de Soomfibra arriben sense sorpreses ni recàrrecs inesperats.

Connectem domicilis, llars, negocis i comerços amb la nostra fibra òptica. Teletreballar, estudiar a distància, guanyar competitivitat i optimitzar alguns dels processos interns d’una empresa és possible amb la fibra òptica de SOOMFIBRA. Oferim una connexió a internet ràpida, segura i sense interrupcions. 

Connectem tots els usuaris que ens ho demanen, visquin on visquin: tant si necessiten internet al mig d’una ciutat, a un barri perifèric o en una zona rural. La ubicació no és cap impediment per a Soomfibra! Mitjançant el nostre sistema d’internet rural podem garantir la connexió a internet d’aquells particulars que viuen en zones on no arriba la xarxa de fibra òptica convencional. 

Connecta’t a Soomfibra per connectar-te al món!