Contacta'ns gratuïtament al 93 131 33 33
Ara som Vera!
Vera neix per impulsar Catalunya i la seva gent a través de la transformació digital. És un projecte il·lusionant, fet aquí, destinat a les persones que s'estimen el territori i busquen un operador proper, honest i real.
Et donem la benvinguda a Vera,
l'operador de veritat.
Ens veiem a Vera

COMPROVA LA TEVA
COBERTURA

Sense títol(Required)
packsweb nou 01

COMPROVA LA TEVA
COBERTURA

Sense títol(Required)

LES NOSTRES TARIFES MÉS DESTACADES

SOOMFIBRA et porta la millor telefonia catalana i una fibra òptica de qualitat al millor preu. No t’ho pensis més i contracta ara els nostres serveis!

Totes les nostres tarifes inclouen trucades il·limitades a fixes i mòbils nacionals

Fibra Òptica Extrema fins a 1000Mb + Mòbil de 19GB
Fibra Òptica Extrema (fins a 1000MB) + 2 línies de mòbil amb 40GB a compartir + Tercera línia de regal!

De tant en tant, també escrivim…

Aquí tens el blog de Soomfibra, publiquem entrades d’interès sobre el món de les telecomunicacions, la telefonia i, perquè no, de tot allò que sigui interessant!

Si tens una estona, dona’t una volta i descobreix les nostres entrades més recents.

Com rebre alertes d’emergència al mòbil

Com rebre alertes d’emergència al mòbil

Com rebre alertes d’emergència al mòbilEl dimecres 2 de novembre es durà a terme, per primera vegada a Catalunya, un simulacre d’enviament d’alertes al telèfon mòbil, anomenades ES-Alert.  En aquesta primera ocasió l’acció es durà a terme a la zona de Tarragona, i...

Connecta’t a SOOMFIBRA!

Centenars d’usuaris satisfets són la nostra millor garantia. Oferim un tracte individualitzat i proper. Resolem els problemes de connectivitat de cada un dels nostres usuaris i els garantim una connexió òptima a un preu molt competitiu. Disposem d’un servei d’atenció a l’usuari ràpid i eficaç, sempre disposat a resoldre qualsevol dubte o incidència que puguin tenir. 

Tenim unes tarifes de telefonia mòbil que s’adapten fàcilment a les diferents necessitats a un preu d’allò més assequible. I no només això, sinó que les factures de telefonia de Soomfibra arriben sense sorpreses ni recàrrecs inesperats.

Connectem domicilis, llars, negocis i comerços amb la nostra fibra òptica. Teletreballar, estudiar a distància, guanyar competitivitat i optimitzar alguns dels processos interns d’una empresa és possible amb la fibra òptica de SOOMFIBRA. Oferim una connexió a internet ràpida, segura i sense interrupcions

Connectem tots els usuaris que ens ho demanen, visquin on visquin: tant si necessiten internet al mig d’una ciutat, a un barri perifèric o en una zona rural. La ubicació no és cap impediment per a Soomfibra! Mitjançant el nostre sistema d’internet rural podem garantir la connexió a internet d’aquells particulars que viuen en zones on no arriba la xarxa de fibra òptica convencional. 

Connecta’t a Soomfibra per connectar-te al món!