Contacta'ns gratuïtament al 93 131 33 33

Descobreix els avantatges de la fibra òptica de SOOMFIBRA

El desplegament de la xarxa de fibra òptica a Catalunya és avui en dia una realitat. Nombroses empreses amb un fort arrelament territorial, entre elles SOOMFIBRA, han esmerçat severs esforços per fer arribar la xarxa de fibra òptica arreu del país, fins i tot en aquells pobles o ciutats amb menys volum de població.

Des de SOOMFIBRA hem contribuït posant el nostre granet de sorra a desplegar la xarxa de fibra òptica a la comarca del Bages. Gràcies a nosaltres, molts municipis del cor de Catalunya tenen accés a internet mitjançant la xarxa de fibra òptica a un preu assequible i competitiu.

fibra òptica Catalunya

La pandèmia de la COVID-19 ha posat de manifest la importància de poder tenir una connexió òptima a internet des de qualsevol punt del territori per poder treballar, estudiar o contactar a distància sense necessitat de desplaçar-se. Com a empresa catalana de fibra òptica que som, treballem per oferir un servei de proximitat i de qualitat per connectar tothom qui ho vulgui: ja sigui connectant-lo a la nostra xarxa pròpia de fibra o mitjançant l’internet rural.

Quins packs de fibra òptica t’ofereix SOOMFIBRA?

Des de SOOMFIBRA oferim serveis de fibra òptica a Manresa pensant en les necessitats dels nostres usuaris. I què significa això? Doncs que paquetitzem els nostres serveis de fibra òptica i telefonia mòbil amb la intenció de crear productes útils i assequibles tant per a persones que viuen soles, parelles o famílies.

 Tarifes compartides

Amb les tarifes compartides de SOOMFIBRA podràs gaudir de connexió a internet amb fibra òptica d’1GB de velocitat màxima i també t’oferim l’opció d’incorporar-hi 3 línies de mòbil amb les dades que tu vulguis: 24GB, 48GB o 120GB.

Packs de fibra i 1 línia mòbil

Si les nostres tarifes compartides no són de la teva mida i et van un xic gran, no et preocupis! A SOOMFIBRA pensem amb tot i amb tothom i segur que els packs encaixen millor amb tu.  

Uns dels packs combinen fibra òptica de 200 MB de velocitat i una línia mòbil amb trucades il·limitades i 5 o 19GB, segons prefereixis. Els altres inclouen fibra òptica d’1GB de velocitat amb una línia mòbil amb trucades il·limitades i un grapat de GB: 19, 50, 70 o 120.

I si a qualsevol d’aquests packs hi vols sumar una línia mòbil, pots fer-ho sense cap mena de problema. Contractar una línia mòbil a SOOMFIBRA és molt ràpid i senzill!

Amb la fibra òptica a Catalunya guanyes velocitat i seguretat en les teves connexions

Connectar-se a internet mitjançant la fibra òptica ofereix nombrosos avantatges en comparació amb el sistema ADSL. A continuació us en detallem alguns:

fibra òptica Catalunya
  • Més velocitat. L’amplada de banda de la fibra òptica permet enviar informació amb molta més velocitat.
  • Més quantitat. Gràcies a l’amplada de banda d’aquest sistema es pot enviar més quantitat d’informació sense que perdi qualitat. 
  • Més resistència. El sistema de fibra òptica és molt més resistent a les condicions ambientals adverses a diferència de l’ADSL que hi és molt més sensible.
  • Més seguretat. La connexió a la xarxa mitjançant un sistema de fibra òptica és molt més segur que amb l’ADSL. La fibra no es pot punxar a diferència de l’ADSL i altres sistemes més obsolets. En cas que es produís alguna mena d’intervenció en la comunicació de fibra es detectaria de manera instantània.

Com es pot veure, amb la fibra òptica tot són avantatges. Per gaudir d’una connexió a internet òptima, de qualitat i a un preu assequible, contacta amb SOOMFIBRA!

Al teu servei per oferir-te fibra òptica de proximitat

Si estàs interessat en els serveis de fibra òptica i telefonia mòbil de SOOMFIBRA només t’has de posar en contacte amb nosaltres i de la resta ja ens en farem càrrec perquè tu no t’hagis de preocupar de res! En el cas de la fibra òptica durem a terme tota la instal·lació necessària i en el cas de la telefonia mòbil realitzarem la portabilitat.

Contacta amb nosaltres a través del formulari de la nostra pàgina web o bé trucant al telèfon d’informació gratuït 900 899 199. Estarem encantats de connectar-te!