Contacta'ns gratuïtament al 900 899 199

Ens presentem…

Avui, ens presentem! Quin millor començament per l’entrada del blog que presentar-nos i donar-nos a conèixer una miqueta més.

Avui, ens presentem!

Molts de vosaltres ja ens coneixeu, ja sigui perquè heu sentit a parlar de nosaltres, un veí o veïna gaudeix dels serveis, ens seguiu a les xarxes socials (Instagram o Twitter), us heu donat una volta per la nostra pàgina web, o bé, ens heu vist en la revista de “El Divendres” o en alguna col·laboració que hem fet al llarg d’aquests dos anys.

Doncs bé, ens agradaria que ens coneguessis una miqueta més, no només els serveis que oferim, sinó també qui forma part de tot aquest projecte dedicat a les Telecomunicacions.

Primer de tot, que és “Soom Fibra”? Soom Fibra forma part de l’empresa CITTEC, S.L (Centre Integral de Telecomunicacions i Tecnologies de Catalunya). I qui és CITTEC?, CITTEC és una societat constituïda l’any 2007 dedicada a la construcció de xarxes de telecomunicacions; l’explotació, gestió, comercialització, distribució i desenvolupament de tota classe de serveis de telecomunicacions.

La principal activitat laboral de CITTEC es basa a donar serveis de telecomunicacions i tecnologies a les empreses. I us preguntareu, com va néixer Soom Fibra? Soom Fibra neix l’any 2018 neix l’any 2018 amb el creixement i la demanda del servei dedicat a clients residencials. Així neix Soom Fibra!

Soom Fibra es dedica a donar servei d’internet, telefonia fixa, telefonia mòbil i radioenllaç a clients per servei residencial basant-se en uns valors molt importants com són la transparència, el compromís i la responsabilitat i l’atenció al client 24/7.

Un dels aspectes que ens fa diferents és que, disposem de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica estesa per cada un dels municipis en els quals, actualment, donem servei d’internet.

Però, quin és l’aspecte diferenciador de Soom Fibra? Sense dubte, el seu equip humà. Nosaltres creiem que, el contacte pròxim amb els clients és la clau de l’èxit.

Per aquest motiu, no fem servir màquines, sinó que fem servir el nostre equip humà per atendre cada una de les trucades que hi ha darrere del 93 131 33 33, de manera personalitzada i individualitzada perquè, cada client és únic.

Segur que després de llegir tot això, t’estaràs preguntant si arribem fins a casa teva. Actualment disposem de servei en els següents municipis; Sallent, Navàs, Puig – Reig, Santa Maria d’Oló, Navarcles, Monistrol de Calders, Artés, Calders, Cabrianes, Manresa i Salelles.  

Continuem treballant per fer la nostra xarxa de fibra òptica més àmplia i fent créixer, dia rere dia, la comunitat de Soom Fibra!

NOSALTRES, #soompersonesalteuservei

ICON XXSS PETIT 14

@soomfibra

#soomfibra #soompersonesalteuservei