Contacta'ns gratuïtament al 93 131 33 33

Uns preus d’escàndol amb unes tarifes de mòbil carregades de minuts i GB

Si necessites contractar una línia de mòbil i estàs fent la típica ronda per buscar la tarifa que millor s’adapta a les teves necessitats al millor preu, atura’t: ja has trobat el lloc adequat.  SOOMFIBRA és una empresa de fibra òptica catalana i telefonia mòbil amb l’epicentre al Bages, on segur que hi trobaràs el que busques.

contractar una línia mòbil
contractar una línia mòbil

T’oferim uns preus d’allò més competitius i et garantim un tracte proper, individualitzat i un servei d’atenció al client de gran qualitat sempre que ho necessitis. Així que, si vols contractar una línia de mòbil, et recomanem que, com a mínim, donis un cop d’ull a les nostres tarifes abans de prendre qualsevol decisió.  A SOOMFIBRA no necessitem l’excusa de cap campanya comercial o de vendes per oferir-te uns preus d’escàndol.

Per què val la pena contractar una línia mòbil amb SOOMFIBRA?

contractar una línia mòbil

Avui en dia, qui més qui menys, passa moltes hores connectat al mòbil. Trucades de feina, trucades personals, consultar el correu electrònic, enviar missatges… us heu preguntat quantes vegades al dia fem alguna d’aquestes accions? Si disposéssim d’un comptador que hi posés xifres, probablement ens posaríem les mans al cap. Estar permanentment connectats a través dels dispositius mòbils s’ha convertit en una necessitat de primer ordre i per això, contractar una línia de mòbil que ens ho permeti és imprescindible.

Per tal de poder donar resposta a aquesta necessitat, des de SOOMFIBRA t’oferim unes tarifes de mòbil irresistibles, plenes de minuts de trucades i GB perquè estiguis connectat sempre que vulguis, amb qui vulguis i tant com vulguis.

Contractar una línia mòbil amb la TARIFA S

La tarifa petita de línia mòbil de SOOMFIBRA, l’únic que té de petita és el preu. Per només 14,75€ al mes, gaudiràs de trucades il·limitades tant a telèfons fixes com mòbils nacionals i 25 GB de navegació. Ah, i per si no fos prou bèstia: l’IVA ja està inclòs en el preu! 

Aquesta tarifa no inclou els missatges SMS, que s’abonen a part. Ja veus que a SOOMFIBRA per molt poc preu, t’oferim molts minuts i moltes dades!

Contractar una línia mòbil amb la TARIFA M

La tarifa mitjana de SOOMFIBRA és probablement, la tarifa mitjana més gran que has vist fins ara. Inclou 70 GB de navegació i trucades nacionals il·limitades, tant a fixes com a mòbils. I tot això, per només 19,75€ mensuals.

Si estàs interessat a contractar una línia de mòbil amb la tarifa M, pots contactar amb nosaltres a través del formulari de la web o si ho prefereixes, pots venia a la nova botiga de SOOMFIBRA a Manresa.

Contractar una línia mòbil amb la TARIFA L

La Tarifa L és la més gran de les que ofereix SOOMFIBRA als clients que volen contractar una línia mòbil. A banda d’oferir trucades il·limitades tant a fixes com a mòbils, aquesta tarifa també ofereix 120 GB. No te’ls acabaràs pas! El preu de la Tarifa L és de 23,75€ al mes.

Sigui quina sigui la tarifa de mòbil que contractis amb SOOMFIBRA gaudiràs de servei de Roaming i tindràs accés al panell de clients per controlar tots els detalls dels teus serveis contractats i consums.

Si a banda de contractar una línia mòbil també necessites contractar la fibra òptica,  consulta els packs combinats de SOOMFIBRA.  Gaudiràs de fibra òptica per navegar a màxima velocitat des de casa a banda de tots els avantatges de la nostra telefonia mòbil.

Ja saps quina tarifa s’ajusta més al que necessites?

Si tens qualsevol dubte relacionat amb el procés de contractar una línia mòbil amb SOOMFIBRA, no dubti a contactar amb nosaltres. El nostre equip d’atenció al client l’atendrà encantat. Pot omplir el formulari de la web i nosaltres ja li trucarem. O si ho prefereix, truqui al 900 899 199. Connecti’s amb SOOMFIBRA!