Contacta'ns gratuïtament al 93 131 33 33

Soomfibra t’ofereix l’opció de contractar línia mòbil a Manresa al millor preu

Un servei i una relació qualitat-preu immillorables en la contractació de línies mòbils

contactar línia mòbil Manresa

Si estàs buscant la millor opció per contractar una línia mòbil a Manresa, dedica uns minuts a descobrir tot el que et podem oferir des de Soomfibra. Tots els usuaris que han fet el pas i s’han sumat a la nostra companyia estan d’allò més satisfets i no només pels preus competitius que oferim, sinó també per l’exquisit tracte que els oferim des del primer cop que contacten amb nosaltres.

Soomfibra és una empresa de telecomunicacions amb l’epicentre a la Catalunya Central, concretament al Bages, que ofereix serveis de telefonia mòbil arreu del país i serveis de fibra òptica a Manresa. I no només això, sinó que també oferim als usuaris l’opció de contractar internet rural a fi de poder connectar a la xarxa aquelles llars, oficines o empreses que queden lluny de la xarxa de fibra òptica convencional.

Quines tarifes t’oferim per contractar línia mòbil a Manresa?

contactar línia mòbil Manresa

Abans d’explicar-te detalladament les tarifes que t’oferim per contractar línia mòbil a Manresa amb Soomfibra, has de saber que treballem amb la màxima transparència.

I què significa això? Doncs que als nostres contractes no hi ha lletra petita ni tampoc trobaràs inesperades i desagradables sorpreses a la factura. El preu que veus i que t’oferim és aquell i les condicions que t’oferim són fermes i no canvien en cap concepte.

De manera que, si contractes una línia mòbil a Manresa amb Soomfibra pagaràs només el que toca, sense extres a la factura.

A més a més, no hi ha cap mena de permanència i, per tant, si en algun moment decidissis marxar, podries fer-ho sense problema i, el més important, sense cap penalització monetària.

Contactar línia mòbil Manresa: tarifes, serveis i preus

A Soomfibra t’oferim tres tarifes de telefonia mòbil. També en tenim de combinades amb serveis de fibra òptica, però això ja t’ho explicarem més endavant.

Només amb el nom de les nostres tarifes ja et pots fer una idea dels serveis que t’ofereixen. Igual que les peces de roba, tenim tarifes S, M i L. La primera és la que ofereix una quantitat de prestacions més petites i la darrera més gran. Anem a pams i detallem cada un dels serveis.

  • TARIFA S. És la més petita. Inclou trucades il·limitades a fixes i mòbils nacionals. No inclou SMS. Compta amb 25 GB de dades mòbils. Val 14,75€ al mes (amb IVA inclòs).
  • TARIFA M. Aquesta és la tarifa mitjana de Soomfibra. També ofereix trucades il·limitades tant a dispositius fixes com mòbils. Tampoc inclou SMS i té fins a 70GB de dades. Té un cost de 19,75€ mensuals.
  • TARIFA L. És la tarifa més gran: apta per aquells que necessiten moltes dades mòbils per navegar. Ofereix 120 GB de dades mòbils a més de trucades il·limitades tant a fixes com a mòbils nacionals. Com les altres tarifes, no inclou missatges SMS. Té un preu mensual de 23,75 €
contactar línia mòbil Manresa

Els usuaris de telefonia mòbil de Soomfibra tenen accés a un panell d’usuari des del qual poden consultar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc el seu consum. Des d’aquí poden veure el seu consum real tant de dades com de trucades a temps real. A més a més, també poden consultar el seu històric de factures.

Contractar una línia mòbil a Manresa amb Soomfibra és garantia de proximitat, de comptar amb una companyia compromesa amb el teu entorn més immediat i amb una relació qualitat- preu excepcional.

És possible contactar línia mòbil i fibra òptica a Manresa amb Soomfibra?

I tant que sí! Si contractar una línia mòbil amb Soomfibra a Manresa és una bona oportunitat, contractar un pack combinat de fibra òptica amb telefonia mòbil és fantàstic.

T’oferim diferents opcions que van des de: fibra òptica sola, fibra combinada amb telèfon fix o fibra òptica amb 1, 2 o 3 línies mòbils. Ja veus que tenim tarifes de tota mena per adaptar-nos a qualsevol necessitat.
Tenim packs de fibra òptica de màxima velocitat (1GB) que inclouen 40GB, 60 GB o 120 GB a compartir entre tres línies mòbils. D’altres que van associats a dues línies mòbils: una amb més GB i l’altra amb menys.

Preparat per contractar una línia mòbil a Manresa?

Si ja estàs convençut de contractar una línia mòbil amb Soomfibra, no t’ho pensis més i contacta amb nosaltres. Ja veuràs que és d’allò més fàcil i, en cas que vulguis fer la portabilitat d’un número ja existent, t’ajudarem en tot allò que necessitis. No badis i suma’t a Soomfibra!