Contacta'ns gratuïtament al 900 899 199

BASES LEGALS sorteig túnel del vent 2022

 1. La participació del sorteig estarà oberta del 12 de maig de 2022 al 12 de juny de 2022.
 2. El sorteig consta en un val regal per una persona per anar al túnel del vent de Sant Fruitós del Bages
 3. Per participar en el sorteig, el participant haurà d’omplir les dades del formulari del sorteig que trobarà a la web www.soomfibra.cat.
 4. El/La participant haurà de ser major de 18 anys.
 5. El premi es podrà bescanviar amb les dades que ens haurà de facilitar el guanyador (Nom i cognoms, DNI, correu electrònic i telèfon). Per poder recollir el premi caldrà ensenyar el Document d’Identitat Nacional o NIE o Passaport – no s’admet fotocòpia) i en cas que les dades no coincideixin amb les dades del guanyador no s’entregarà el premi, perdent la condició de guanyador.
 6. El/La guanyador/a haurà d’anar a recollir el premi el dia acordat amb Soomfibra a la botiga de Manresa al carrer Àngel Guimerà, 24 a l’horari convingut. Si el guanyador/a no recull el premi en aquest horari especificat, el premi quedarà desert.
 7. El premi és intransferible i no podrà ser bescanviat per diners en efectiu o un altre producte.
 8. Amb la seva participació en el sorteig, autoritza a SOOMFIBRA a publicar el seu nom a les seves xarxes socials si resulta guanyador/a. També autoritza a publicar la seva fotografia/vídeo en recollir el premi en cas que sigui guanyador/a.
 9. El sorteig tindrà lloc el 14 de juny de 2022 i es notificarà per telèfon.
 10. Soomfibra es reserva el dret de suspendre el sorteig.
 11. El sorteig està organitzat pel CITTEC S.L., Centre de comunicacions i tecnologies de Catalunya, S.L., CIF B-64704091 amb domicili social al Carrer Sant Antoni Abad,5, Manresa, 08242, info@soomfibra.cat.
 12. SOOMFIBRA no es farà responsable en cas que el/la guanyador/a fes un mal ús del premi o incompleixi el que disposen les bases legals.
 13. La participació d’aquest sorteig implica l’acceptació de les bases de sorteig. Aquestes bases estan a disposició dels participants.
 14. Els treballadors de SOOMFIBRA no poden participar en el sorteig.
 15. Tota informació personal facilitada, de forma voluntària, serà incorporada a la base de dades de Soomfibra i això significa que es podrà rebre informació de Soomfibra a través dels canals que s’hagin facilitat (Telèfon i correu electrònic). Tens el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-te a aquesta informació. El responsable de la base de dades és el Centre de comunicacions i tecnologies de Catalunya, S.L.. Per qualsevol dubte o reclamació contactar a l’e-mail info@soomfibra.cat.
 16. Sorteig vàlid només a nivell de la comarca del Bages.