BASES LEGALS: SORTEIG PANERA NADAL 2021 - Soomfibra
Contacta'ns gratuïtament al 900 899 199

BASES LEGALS: SORTEIG PANERA NADAL 2021

 1. La participació del sorteig estarà oberta del 6 de desembre de 2021 al 3 de gener de 2022.
 2. El sorteig consta d’1 panera valorada en 1.500€ amb els següents productes: 1 Patinet elèctric, 1 Nintendo switch amb joc Animal Crossing, 1 lot de 4 ampolles de vi, 1 lot de 3 ampolles de cava, 1 espatlla ibèrica, 1 salt amb paracaigudes o experiència túnel de vent ( a escollir pel guanyador/a), 1 lot de torrons de 4 unitats, 1 àpat per dos persones al restaurant Seven Seven, 1 val de 100€ per gastar a la botiga Joguiba, 1 val de 75€ per embotits o productes càrnics a carnisseria Ribalta, 2 caixes de bombons.
 3. Per participar en el sorteig, el participant haurà de fer-ho omplint la butlleta que o bé rebrà a la bústia de casa seva o bé la trobarà a la botiga situada al Carrer Àngel Guimerà, 24 de Manresa. La condició necessària per participar és deixant les dades que es requereixen a la butlleta abans esmentada. Es podrà guanyar (1) panera per persona. El sorteig és gratuït, sense obligació de compra o de fer-se Usuari de Soomfibra. 
 4. El/La participant haurà de ser major de 18 anys. Només es pot participar una vegada per persona.
 5. El premi es podrà bescanviar amb les dades que ens haurà de facilitar el guanyador (Nom i cognoms, DNI, correu electrònic i telèfon). Per poder recollir el premi caldrà ensenyar el Document d’Identitat Nacional o NIE o Passaport – no s’admet fotocòpia) i en cas que les dades no coincideixin amb les dades del guanyador no s’entregarà el premi, perdent la condició de guanyador.  
 1. El/La guanyador/a haurà d’anar a buscar la panera dimarts 4 o dimecres 5 de gener del 2022 a la botiga situada al Carrer Àngel Guimerà, 24 de Manresa en horari d’obertura: de 9:30h a 13h i de 16h a 20h. Si el guanyador/a no recull la panera en aquest horari especificat, la panera quedarà deserta.
 2. El premi és intransferible i no podrà ser bescanviat per diners en efectiu o un altre producte.
 3. Amb la seva participació en el sorteig, autoritza a SOOMFIBRA a publicar el seu nom a les seves xarxes socials si resulta guanyador. També autoritza a publicar la seva fotografia/vídeo en recollir el premi en cas que sigui guanyador. 
 4. El sorteig es farà el 3 de gener del 2022 a les 20h i es notificarà per telèfon.
 5. Centre Integral de telecomunicacions i tecnologies de Catalunya, S.L es reserva el dret de suspendre el sorteig.
 6. El sorteig està organitzat per Centre Integral de telecomunicacions i tecnologies de Catalunya, S.L, CIF B64704091 amb domicili social al Carrer Sant Antoni Abad 5, Manresa, 08242, info@soomfibra.cat
 7. El premi consisteix en: 1 panera valorada en 1.500€ amb els següents regals: 1 Patinet elèctric, 1 Nintendo switch amb joc Animal Crossing, 1 lot de 4 ampolles de vi, 1 lot de 3 ampolles de cava, 1 espatlla ibèrica, 1 salt amb paracaigudes o experiència túnel de vent ( a escollir pel guanyador/a), 1 lot de torrons de 4 unitats, 1 àpat per dos persones al restaurant Seven Seven, 1 val de 100€ per gastar a la botiga Joguiba, 1 val de 75€ per embotits o productes càrnics a carnisseria Ribalta, 2 caixes de bombons.
 8. SOOMFIBRA no es farà responsable en cas que el/la guanyador/a fes un mal ús del premi o incompleixi el que disposen les bases legals.
 9. La participació d’aquest sorteig implica l’acceptació de les bases de sorteig. Aquestes bases estan a disposició dels participants. 
 10. Ni els treballadors ni els seus familiars directes -fins al tercer grau per consanguinitat o afinitat- de SOOMFIBRA no poden participar en el sorteig.
 11. Tota informació personal facilitada, de forma voluntària, serà incorporada a la base de dades de Soomfibra. Tens el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-te  a aquesta informació. El responsable de la base de dades és Centre Integral de telecomunicacions i tecnologies de Catalunya, S.L.  Per qualsevol dubte o reclamació contactar a l’e-mail info@soomfibra.cat
 12. Sorteig vàlid a nivell de Catalunya.