Contacta'ns gratuïtament al 900 899 199

BASES LEGALS: PROMOCIÓ BLACK FRIDAY 2021

CLÀUSULA 1: DADES DE L’EMPRESA

CITTEC, S.L, Centre Integral de Telecomunicacions i Tecnologies de Catalunya, S.L amb adreça social a C/Rubió i Ors, 16, Manresa, 08240, Barcelona, Catalunya amb CIF B64704091 i propietari de la marca SoomFibra (d’ara en edavant, Soomfibra), organitza la promoció indicada a continuació (d’ara en endavant, promoció) d’acord amb les condicions que es descriuen a continuació en aquestes bases legals.

CLÀUSULA 2: PERÍODE DE VIGÈNCIA DE LA PROMOCIÓ

La vigència de la promoció descrita a continuació i que porta per nom “Black Friday”, és la següent:

INICI DE LA PROMOCIÓ: 15/11/2021

FINALITZACIÓ DE LA PROMOCIÓ: 04/12/2021

DURACIÓ DE LA CAMPANYA DE PROMOCIÓ: 20 dies

*Qualsevol sol·licitud rebuda abans o després dels dies esmentats, queda exclosa de la promoció.

CLÀUSULA 3: REQUISITS PER GAUDIR DE LA PROMOCIÓ

Per tal de gaudir de la promoció del Black Friday, cal que la persona que sigui el titular del servei compleixi els següents requisits: Ser major d’edat Promoció vàlida per altes noves: Tota persona/client que ja formi part de Soomfibra, queda exclosa de poder gaudir de la promoció del Black Friday. Sol·licitud de serveis: Per gaudir de la promoció, cal que el futur titular del servei es posi en contacte amb nosaltres Posem a la disposició 3 vies de contacte:
 • Via correu electrònic: Enviar un correu electrònic sol·licitant informació del servei, en particular, de la promoció del Black Friday i un dels nostres agents comercials es posarà en contacte amb tu el més aviat possible. El e-mail de contacte és el següent: info@soomfibra.cat. Cal indicar com a concepte “Promoció Black Friday”
 • Via telèfon de contacte: Si vols rebre tota la informació referent a la promoció via telefònica, pots posar-te en contacte amb el Departament Comercial a través del telèfon 93 131 33 33
 • Via formulari de sol·licitud: A la pàgina web de Soomfibra (www.soomfibra.cat), a la pestanya de serveis, trobaràs una pestanya destinada únicament a la promoció del Black Friday. Omple el formulari que trobaràs en aquesta pàgina i el nostre Departament Comercial es posarà en contacte amb tu.

CLÀUSULA 4: SERVEIS INCLOSES EN LA PROMOCIÓ

Segons contractació del client

 

CLÀUSULA 5: OPERATIVA DE LA PROMOCIÓ

Per la contractació d’un pack de fibra òptica, promocionats a la pàgina web s’entregarà un cupó regal de 30€ per utilitzar als comerços associats a la Unió de botiguers i comerciants de Manresa ( Manresa + comerç).

Aquest cupó serà divisible en 2 cupons, un de 10€ i un de 20€ que es podran gastar en diferents comerços. La validesa del cupó és de 6 mesos a contar a partir de l’entrega d’aquest.

L’entrega del cupó regal es realitzarà físicament a la botiga del Carrer Àngel Guimerà 24 de Manresa, prèvia trucada de l’equip comercial de soomfibra per concretar dia de recollida.

 La permanència lligada a la promoció de Black Friday establerta per Soomfibra és la següent:

 • 3 mesos – La permanència comença en el moment d’activació total dels serveis.

  CLÀUSULA 6: ACCEPTACIÓ DE LES BASES I RESPONSABILITAT

  Amb la promoció descrita, el client accepta les següents bases i responsabilitats:

  • Amb la present clàusula, el client accepta les Bases Legals de la promoció del Black Friday de 2021 de Soomfibra (CITTEC,S.L)
  • Soomfibra es reserva el dret d’excloure de la participació de la promoció a tots aquells participants, què estimi que no estan complint amb les condicions de participació de la promosió descrites en aquestes Bases. L’exclusió del participant comporta la pèrdua de tots els drets de gaudir de la promoció.
  • Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta d’aquestes Bases donarà lloc a no gaudir de la promoció.
  • Soomfibra (CITTEC, S.L) queda exclosa de qualsevol responsabilitat.

  CLÀUSULA 7: LLEI APLICABLE – CONTROVÈRSIA

  Aquest document on descriu les Bases Legals de la promoció de Black Friday 2020 estan subjectes a la legislació espanyola, qualsevol reclamació relacionada amb la promoció ha d’enviar-se per escrit a CITTEC, S.L a la següent adreça: C/Rubí i Ors, 16, Manresa, 08240, Departament de Màrqueting de CITTEC, S.L. En cas de controvèrsia en l’aplicació o intrpretació d’aquestes Bases Legals i en l’absència d’un acord amistòs, tot estarà subjectat als Tribunals de la ciutat de Manresa.