BASES LEGALS: PROMOCIÓ BLACK FRIDAY 2020

CLÀUSULA 1: DADES DE L’EMPRESA

CITTEC, S.L, Centre Integral de Telecomunicacions i Tecnologies de Catalunya, S.L amb adreça social a C/Rubió i Ors, 16, Manresa, 08240, Barcelona, Catalunya amb CIF B64704091 i propietari de la marca SoomFibra (d’ara en edavant, Soomfibra), organitza la promoció indicada a continuació (d’ara en endavant, promoció) d’acord amb les condicions que es descriuen a continuació en aquestes bases legals.

CLÀUSULA 2: PERÍODE DE VIGÈNCIA DE LA PROMOCIÓ

La vigència de la promoció descrita a continuació i que porta per nom “Black Friday”, és la següent:

INICI DE LA PROMOCIÓ: 22/11/2020

FINALITZACIÓ DE LA PROMOCIÓ: 28/11/2020

DURACIÓ DE LA CAMPANYA DE PROMOCIÓ: 9 dies

*Qualsevol sol·licitud rebuda abans o després dels dies esmentats, queda exclosa de la promoció.

CLÀUSULA 3: REQUISITS PER GAUDIR DE LA PROMOCIÓ

Per tal de gaudir de la promoció del Black Friday, cal que la persona que sigui el titular del servei compleixi els següents requisits:

Ser major d’edat

Promoció vàlida per altes noves: Tota persona/client que ja formi part de Soomfibra, queda exclosa de poder gaudir de la promoció del Black Friday.

Sol·licitud de serveis: Per gaudir de la promoció, cal que el futur titular del servei es posi en contacte amb nosaltres

Posem a la disposició 3 vies de contacte:

 • Via correu electrònic: Enviar un correu electrònic sol·licitant informació del servei, en particular, de la promoció del Black Friday i un dels nostres agents comercials es posarà en contacte amb tu el més aviat possible. El e-mail de contacte és el següent: info@soomfibra.cat. Cal indicar com a concepte “Promoció Black Friday”
 • Via telèfon de contacte: Si vols rebre tota la informació referent a la promoció via telefònica, pots posar-te en contacte amb el Departament Comercial a través del telèfon 93 131 33 33
 • Via formulari de sol·licitud: A la pàgina web de Soomfibra (www.soomfibra.cat), a la pestanya de serveis, trobaràs una pestanya destinada únicament a la promoció del Black Friday. Omple el formulari que trobaràs en aquesta pàgina i el nostre Departament Comercial es posarà en contacte amb tu.

CLÀUSULA 4: SERVEIS INCLOSES EN LA PROMOCIÓ

La promoció del Black Friday, ofereix el següents serveis:

 • Fibra òptica extrema: Velocitat de fibra òptica de fins a 1GB (1000 megues)
 • Línia de telefonia fixe amb trucades il·limitades a fixes i mòbils nacionals. Queden excloses de la tarifa les trucades amb tarificació especial (902, 061, etc.)
 • Línia de telefonia mòbil amb trucades il3limitades i 20 gigues de dades mòbils. Queden excloses de la tarifa els SMS. Preu per SMS 0,08 cèntims per SMS.

La promoció té un cost total de 44,95€/mes

CLÀUSULA 5: PERMANÈNCIA

La permanència lligada a la promoció de Black Friday establerta per Soomfibra es la següent:

 • 3 mesos – La permanència comença en el moment d’activació total dels serveis.

CLÀUSULA 6: ACCEPTACIÓ DE LES BASES I RESPONSABILITAT

Amb la promoció descrita, el client accepta les següents bases i responsabilitats:

 • Amb la present clàusula, el client accepta les Bases Legals de la promoció del Black Friday de 2020 de Soomfibra (CITTEC,S.L)
 • Soomfibra es reserva el dret d’excloure de la participació de la promoció a tots aquells participants, què estimi que no estan complint amb les condicions de participació de la promosió descrites en aquestes Bases. L’exclusió del participant comporta la pèrdua de tots els drets de gaudir de la promoció.
 • Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta d’aquestes Bases donarà lloc a no gaudir de la promoció.
 • Soomfibra (CITTEC, S.L) queda exclosa de qualsevol responsabilitat.

CLÀUSULA 7: LLEI APLICABLE – CONTROVÈRSIA

Aquest document on descriu les Bases Legals de la promoció de Black Friday 2020 estan subjectes a la legislació espanyola, qualsevol reclamació relacionada amb la promoció ha d’enviar-se per escrit a CITTEC, S.L a la següent adreça: C/Rubí i Ors, 16, Manresa, 08240, Departament de Màrqueting de CITTEC, S.L.

En cas de controvèrsia en l’aplicació o intrpretació d’aquestes Bases Legals i en l’absència d’un acord amistòs, tot estarà subjectat als Tribunals de la ciutat de Manresa.

Call Now Button