Contacta'ns gratuïtament al 93 131 33 33

Com estalviar megues del mòbil? Aquí et deixem 10 consells

Aquí et deixem 10 consells per conèixer com estalviar megues del mòbil evitar el problema d’arribar a final de mes sense gigues

Som conscients que el fet de quedar-se sense dades mòbils és un problema desesperant. Si no saps com estalviar megues o com estalviar gigues, llavors no carreguen les fotos, no podem fer servir les xarxes socials que més ens agraden, no podem posar el navegador perquè no carrega la ruta, etc…

Alguns consells per aprendre com estalviar megues

Avui et portem 10 consells per saber com estalviar megues mòbils i aconseguir arribar a final de mes amb la màxima velocitat:

1. Tens actualitzacions pendents? Mai les actualitzis sense estar connectat a una xarxa Wi-Fi

Com ho has de fer per evitar que s’actualitzin totes aquelles aplicacions en espera d’actualització? Cal que desactivis l’opció “actualitzar automàticament”. El consell número u per saber com estalviar megues o estalviar gigues.

En cas dels terminals iPhone, cal que et dirigeixis a l’apartat de configuració i busquis l’aplicació que vulguis. Dins d’aquesta hi trobaràs una pestanya que posa “actualització en segon pla”, cal que desactivis aquesta opció. D’aquesta manera, l’aplicació només s’actualitzarà quan entris a l’Apple Store i realitzis la seva actualització manualment.

Com pots estalviar megues amb un Android? Doncs també és ben senzill. Si tens un mòbil amb aquest sistema operatiu, cal que segueixis els següents passos: Entra a Google Play, toca la icona de menú i selecciona “Les meves aplicacions”. Cal que desactivis l’opció de “actualitzar automàticament”, d’aquesta manera, quan vulguis actualitzar alguna aplicació, al costat apareixierà una opció que posi “actualitzar”.

2. Desinstal·la les aplicacions que no facis servir

Segur que tens moltes aplicacions que, en el seu moment, les feies servir molt però que, a hores d’ara, ja no les fas servir. Desinstal·la totes les que no facis servir així, t’estalviaràs que l’aplicació faci servir les dades mòbils en segon pla. Potser sí que et traurà una mica de temps, però la millor manera de com estalviar megues és dedicant-hi una mica de temps.

3. Sabies que, les notificacions consumeixen dades mòbils?

Doncs sí! Totes aquestes notificacions consumeixen més gigues del que t’imagines. Com estalviaràs megues si tens totes les notificacions activades? Et recomano, tant pel benefici de gigues com, de la bateria, que desactivis les notificacions que siguin innecessàries.
Per desactivar aquesta funcionalitat, cal que et dirigeixis a l’aplicació en qüestió i li desactivis la funcionalitat de notificació.

4. Reconfigura WhatsApp, una altra acció clau de com estalviar gigues

Aquesta aplicació et permet desactivar la descàrrega d’imatges, àudios i vídeos automàticament.
Com ho has de fer? Només cal que obris l’aplicació i busquis la pestanya de configuració. Una vegada dins, entra a “dades i emmagatzematge”, visualitzaràs el llistat dels arxius que tenen accés per descarregar-se de forma automàtica. Configura-ho tot de forma que només es pugui descarregar d’aquesta manera, si estàs connectat a una xarxa Wi-Fi.
Realitzar aquesta configuració no vol dir que sense Wi-Fi no puguis veure les fotos, escoltar àudios o visualitzar els vídeos que rebis, sino que l’aplicació et demanarà permís previ per descarregar els arxius.

5. I Twitter…O de com estalviar megues amb la resta de xarxes socials

Ets dels que els agrada estar tot el dia pendent de les últimes piulades? Doncs cal que sàpigues que és una de les aplicacions que més dades consumeix.
Per evitar això, desactiva l’opció de reproducció automàtica, així només reproduiràs el contingut que sigui del teu interès.
Per si encara no ens segueixes, nosaltres també estem a Twitter!

6. I no t’oblidis de YouTube!

Si no vols esperar per mirar els vídeos, escoltar música, etc.. La pròpia aplicació t’ofereix la possibilitat d’estalviar megues.
Com? Activa l’estalvi de dades de YouTube. El que fa és baixar la qualitat dels vídeos i t’ajuda a estalviar molts gigues a final de mes.

7. Escolta música i visualitza videos de forma Off line!

Segur que no sabies que, pots escoltar i visualitzar vídeos de forma off line! I el que és millor, sense consumir dades de la teva tarifa mensual!
Tant l’aplicació de Spotify com YouTube et donen aquesta alternativa.
Pel que fa a la plataforma de Spotify et permet descarregar la llista de reproducció i escoltar-la sense connexió.

Per altra banda, YouTube disposa de la funcionalitat “visualitzar més tard”. Aquesta opció aprofita quan estàs connectat a una xarxa Wi-Fi per crear la teva llista de reproducció Off line perquè, posteriorment, accedeixis a ella sense necessitat de consumir megues.

8. Google Maps, un gran consumidor de dades mòbils

Una de les aplicacions que més fem servir és el navegador del nostre dispositiu mòbil. També som conscients de que és una de les aplicacions que més dades mòbils consumeix quan la fem servir saber com estalviar megues amb aquesta aplicació por ser tot un repte.

I si et dic que pots descarregar-te el mapa abans de sortir de casa? DONCS SÍ!, només cal que accedeixis a l’aplicació de Google Maps, busquis el lloc on vols anar, quan et mostri el mapa a la pantalla, només cal que busquis l’opció de “descarregar”.
És cert que aquest consell és molt pràctic però, només té un inconvenient. Per poder descarregar el mapa, cal que el teu telèfon tingui la capacitat suficient ja que ocupa molt espai de memòria.

9. Estableix un límit de consum de dades diàries

Això no t’ajudarà a consumir menys dades, però si a tenir un control sobre les gigues consumides diàriament. Al cap i a la fi, pot ser una forma molt empírica d’estalviar gigues.

10. Mira menys la pantalla i esitgues més pendent dels que tens al teu voltant

Sense cap dubte, aquesta és la millor manera de com estalviar megues o dades mòbils!
Segur que tens mil i una estones lliures per mirar el mòbil que no sigui quan estàs acompanyat/da, així que, aprofita les estones amb els teus familiars, amics…, deixa el mòbil i desconnecta.

I fins aquí els 10 consells per estalviar dades mòbils. Esperem que puguis treure-hi el màxim rendiment possible.
Si tens cap consell més, estarem encantats que ens el deixis en els comentaris d’aquest mateix post.

I recorda que, a Soomfibra, #soompersonesalteuservei